Ukratko

O meni

Karijeru grafičkog dizajnera započinjem u Novom Sadu, gde upisujem Fakultet tehničkih nauka, smer Grafičko inženjerstvo i dizajn.

Grafički dizajn

Grafičkim dizajnom sam prvo počeo da se bavim kao freelancer za vreme studija, da bih po završetku master studija krenuo kao profesionalac.

WordPress

Za WordPress sam saznao prilično ranije, međutim tek kada sam krenuo sa usavršavanjem svojih veština počeo sam da ga koristim. WP je učinio da moji projekti budu online u svakom momentu.

Kako organizujem posao?

Uvek pratim određene postupke kada radim na projektu dizajna ili web-a. Na taj način lako organizujem posao prema zahtevima klijenata.
premier dizajn
premier dizajn programi

Programi koje koristim

Najčešće koristim kombinaciju različitih programa. Za uređivanje slika Photoshop, za vektorsko crtanje Illustrator, za prelom teksta InDesign, za web sajtove WordPress i Elementor Pro.

Pročitaj više

O meni

Rođen sam 1987. godine. Osnovnu školu sam završio u rodnom Lovćencu, a srednju elektrotehničku školu u Kuli. Fakultet sam upisao 2006. godine u Novom Sadu gde i sada živim. Posle završenih studija radio sam u dve privatne firme, pre nego što sam otvorio svoju 2017. godine.
premier dizajn